Wij zijn Impact Performance Coaching

Wij geloven dat elke voetballer de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit zijn spel te halen. Wij bieden individuele tactische coaching ondersteund door innovatieve video- en data-analyze. Impact Performance Coaching wil ambitieuze spelers helpen de best mogelijke versie van zichzelf te worden, door hun tactische skills te ontwikkelen.

Maak meer impact!

Meer doelpunten maken of meer duels winnen en domineren? Wat je doelen ook zijn, laten we ze samen bereiken! Met onze unieke methode in performance coaching bereik je je doelen sneller en word je een betere speler. Verbeter je positionering, ruimtelijk inzicht en lichaamsoriëntatie door zeer effectieve videoanalyse. Creëer nieuwe tactische inzichten samen met een persoonlijke performance coach en geef jezelf de beste voorwaarden om elke spelsituatie aan te kunnen en betere beslissingen te nemen in het heetst van de strijd.

Waar wij voor staan.

We zijn begonnen met Impact Performance Coaching omdat we geloven in de kracht van individuele keuzes on the pitch. Als alle individuen op hun top spelen, speelt het team top. We bereiken dit door middel van innovatieve video- en data-analyse, waarbij we ons richten op het helpen van spelers om hun positieve impact op het veld te maximaliseren. Voor zichzelf, het team en voor de club.

Met jarenlange ervaring in prestatie analyse en achtergronden in coaching en sportwetenschap kan Impact Performance Coaching helpen bij jouw individuele ontwikkelingsproces. We werken met spelers actief in de Champions League, Premier League, Serie A, Eredivisie en andere competities over de hele wereld. Laten we samenwerken om ook jouw volledige potentieel te bereiken!

Hoe we jou kunnen helpen.

Spelers

Als speler die elke dag alles geeft, verdien je de beste individuele coaching. Ontdek hoe we precies dat kunnen bieden en hoe we je kunnen helpen om je positieve impact op het veld te maximaliseren!

Clubs

De ontwikkeling van individuele spelers is key in het creëren van waarde! Dit goed doen, kost veel tijd. Neem enorm veel tijd weg met onze unieke benadering van video-analyse. We hebben veel vertrouwen dat we kunnen helpen in het ontwikkelingsproces.

Agenten

Jouw spelers verdienen de beste individuele coaching. Wij helpen spelers hun tactische vaardigheden te verbeteren, hun impact op het veld te maximaliseren en zo hun waarde te verhogen.