Wij zijn Impact Performance Coaching

Wij geloven dat elke voetballer de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit zijn spel te halen. Wij bieden individuele tactische analyses en performance coaching gebaseerd op innovatieve video- en data-analyse. Impact Performance Coaching wil alle voetballers helpen om hun tactische skills en daarmee hun prestaties op het veld te verbeteren.

Reach your goals.

Wat je persoonlijke doelen ook zijn, laten we ze samen bereiken. Met onze unieke manier van performance coaching, kan jij jouw doelen sneller bereiken en een betere voetballer worden. Verbeter je positionering, gevoel voor ruimte, en algemene individuele tactiek door effectieve video-analyse. Geef jezelf de juiste voorwaarden om iedere wedstrijdsituatie aan te kunnen, en betere beslissingen te maken in het heetst van de strijd.

Waar wij voor staan.

Impact Performance Coaching is opgericht omdat wij geloven in de kracht van de individuele voetballer. Wij willen spelers en clubs helpen door de individuele tactische kwaliteiten van spelers te ontwikkelen. Dit doen wij door innovatieve video- en data-analyse, gefocust op spelers helpen hun positieve impact op het veld te maximaliseren. Voor de speler zelf en voor hun club.

Met jaren ervaring in prestatie-analyse en achtergronden in coaching en sportwetenschap, kan Impact Performance Coaching jou helpen in het proces van individuele ontwikkeling in het voetbal. Wij hebben samengewerkt met spelers in de Champions League, Serie A, Eredivisie en andere competities over de hele wereld. Laten we samenwerken om het maximale uit jouw talent te halen.

Spelers

Profvoetballers verdienen de beste individuele coaching. Ontdek hoe wij video- en data-analyse gebruiken om tactische inzichten te creëren waarmee jij jouw positieve impact op het veld kan verhogen.

Clubs

Investeren in individuele ontwikkeling kost tijd, maar levert enorm veel op. Met onze unieke benadering van video-analyse, kunnen wij jou ondersteunen in ieder ontwikkelingsproces. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om waarde te creëren.

Agenten

Jouw spelers verdienen de beste individuele coaching. Impact Performance Coaching kan jouw spelers helpen om hun tactische skills te verbeteren, zodat ze iedere wedstrijd kunnen uitblinken.