Waarom Voetbal Moeilijker Is Dan Het Lijkt

Deze blog is onderdeel van onze Impact Identity-serie: een reeks artikelen over wie we zijn als bedrijf. 

Voetballen is een stuk moeilijker dan het lijkt. In deze blog leggen we uit waarom dat zo is, en vertellen we hoe wij voetballers helpen om beter te worden in de populairste sport ter wereld.

Individuele voetbaltactiek - Volgens A.I.

We vroegen ChatGPT een blog voor ons te schrijven over individuele tactiek in voetbal: het resultaat was indrukwekkend!

Antoine Griezmann: De stille motor op het Franse middenveld

Kylian Mbappé is niet de enige Fransman die een geweldig WK speelt. Tijd om de schijnwerpers te richten op een van zijn landgenoten, die ook enorm belangrijk is voor Les Bleus: Antoine Griezmann.

🇳🇱 Tactisch wisselen: Wat was er anders op het middenveld na rust?

Wat waren de verschillen tussen een middenveld met De Jong, De Roon en Klaassen, en een middenveld met De Jong, Koopmeiners en Gakpo? Door middel van individuele tactische analyses wordt duidelijk dat er vooral in balbezit een groot verschil is tussen de twee samenstellingen. Het toverwoord? Focus.

🇳🇱 Waarom het Nederlands elftal in de poulefase nauwelijks tot uitgespeelde kansen kwam (en hoe het tegen de Verenigde Staten beter kan)

Wat viel er op tijdens de poulefase bij het Nederlands elftal? Op basis van individuele analyses van alle Oranje-spelers zijn wij tot de volgende inzichten gekomen.

Individuele Tactiek: het Nulpunt - Deel 2

In het tweede deel van dit artikel onderzoeken we of positie kiezen in het nulpunt ook daadwerkelijk bijdraagt aan progressief spelen. Hiervoor gebruiken we StatsBomb's 360 data van het EK 2020.

Individuele Tactiek: het Nulpunt - Deel 1

In the first part of this article, we will analyze the game action Outside Positioning down to the details, and theorize if there is a perfect position to receive the ball in order to be able to play progressive passes.