Individuele ontwikkeling, opnieuw uitgevonden.

Impact Assist revolutioneert het individuele coachingproces in het voetbal, door spelers in staat te stellen de regie te nemen over hun eigen tactische ontwikkeling.

Wij geloven in de kracht van individuele voetballers. Daarom creëren we Impact Assist: een zelfanalyse-tool waarmee spelers op een gestructureerde en effectieve manier kunnen reflecteren op hun eigen prestaties.

Impact Assist is ontworpen om nieuwe tactische inzichten te creëren door gerichte vragen te stellen over de acties en keuzes van de speler tijdens de wedstrijd. Dit ontwerp is het resultaat van jarenlange ervaring in individuele tactische coaching met professionele voetballers.

Met behulp van Impact Assist worden spelers uitgedaagd kritisch na te denken over hun eigen acties en zullen ze zelf ontdekken hoe ze hun spel kunnen verbeteren. Ze zullen snel patronen herkennen in hun besluitvorming en zich meer bewust worden van de gevolgen van hun acties. Deze inzichten vormen de basis voor individuele tactische ontwikkeling.

Binnenkort meer.